Wednesday, January 21, 2009

peNat seh...

adeh..arini mg penat gile...tahle..aku pun xtaw ape y wat aku rase penat..pg td kol 7.20 da gerak dr umah...yela nk kena menapak kat mulu 2...dgn pnuh cnfidentnya aku g emba 1...seb bek tgerak ati aku nk tgk jdwal kt lua 2 kn..upenya aku slah claz...tpaksa kol fatiha ty claz kat ne...1st nk kol helen tp mmndangkn die guna digi aku plih utk kol fatiha je..huhu...bkn lokek kedit tp xmncukupi..heee...pastu kn menapak ke B125..claz dr kol 8-10pg...research methodology..subjek y aku xfhm apepun stkt neh..2la..sem lepas gelak2 kt boolatt penin2 wat research...(now i noe wat u feel,dear)...cewah...jiwangz lak..arini dr.chong bg tajuk research..group aku wat tjuk 'factors affecting stock market return in asean'...adoi,sepatah haram aku xde idea...grup dgn senior..hope diorg leh tlg fhamkan aku la...then lect. soh baca chapter 1-4 midterm break neh...kenala rajinkn diri...biz je claz aku lik umah dgn helen n cara...ego aku park kat gate blkg je..lik2 mcj n ym dgn booolatt..ptg lak aku da claz IFM(int.financial mgt) kalo aku xclap la.claz dr kol 2-4ptg kat emba 1.ha..y ne claz aku btol...pergh,gile xfhm aku pe dr.song xplain..tpksa cbuk2 ty fatiha..seb bek die rajin nk xplain kat aku..fham la sket kn..cian dr.song ckp kt depan 2...tpk gak aku,aku neh slh plih cos kot..patutnya continue je dgn akaun...hukhuk....xpela,da mula knla tmatkn...heee..lupe lak..dlm 30min lg nk biz claz mbr aku btaw die tgk mcm ade smting kena cuwik kt ego aku...wah,mase 2 xtaw nk ckp apela..xleh nk 4cus kt claz trus..rase nk nges pon ade...biz je claz aku dgn helen g bilik KP bafin..tp xde..so aku decide balik jela sbb otak aku dok mmikirkn nasib ego purple ksygn aku 2..smpai2 je kat gate,alhamdulillah...xde pape jdik kt ego aku..lega tol...kalo ikutnya aku nk stay biz je claz ifm sbb malam ade claz hrm..tp demi ego,aku blik gk...pndekkn cite..aku da xlarat nk mnapak bbrapa kali kat mulu tmpt fav bf aku 2..aku xg claz hrm..(ampun encik.sy xda niat pon nk ponteng tp da xlarat...)ne sume ego pnye psl la...apepun,thanx la kt mbr aku 2 alert tg aku kn..yela,aku ne sapela kt uitm smrahan 2...huhu...k la...nk mlyan org jauh lak neh...rindunya kat die......

2 comments:

adzzha said...

hahaha, subject RM, Ringgit Malaysia pun bakal banyak abis

nRqzHa said...

yalah..so,tpaksa mtk btuan abg n mak tok..huahua..hime hasih bang....